Isomalt - Printer bilder og logoer til kaker og søtsaker

handlekurv
Gå til innhold
Overføringsark og Isomalt
Overføringsark
Overføringsark hvor vi printer hva du ønsker for videreføring til dine godterier/kaker

Isomalt (Ikke i salg ennå)

Lag spiselige dekorasjoner på den enkle måten med Isomalt. Isomalt er ideelt for å lage dekorative kjeksentre, sukkerarbeid og støpte dekorasjoner. Dessuten er den tilgjengelig i en rekke farger som du bare smelter i en mikrobølgeovn.
Bruk til å lage imponerende glasseffektdekorasjoner og farget glasskjeks, samt realistiske spiselige perler.


125 gr.

En pose dekker et helt A4-ark
Lagerstatus: 0 stk
Er på prøvestadiet:

printet kan overføres til hva som helstLagringsinstruksjoner
Oppbevares på et kjølig, tørt sted uten direkte sollys. Isomalt kan brukes på nytt etter oppvarming. Hell eventuell rest isomalt på en ikke-klebende overflate, la den avkjøles og oppbevares i tett lukket beholder i opptil 2 år.
Bruksanvisning
  1. Plasser ønsket mengde isomalt i en mikrobølgeovnbeholder og legg den i mikrobølgeovn
  2. Smelt i trinn på 30 sekunder til isomalt blir flytende
  3. Fjern isomalt fra mikrobølgeovnen ved hjelp av ovnshansker
  4. Isomalt vil være ekstremt varmt
  5. Rør og vent til boblen stopper, og hell sakte i ønsket beholder eller form
  6. Alternativt kan du helle på en varmebestandig flat overflate og bearbeide den med kjøkkenutstyr eller, når du er kald nok, hendene
  7. Dette produktet når høye temperaturer, noe som gjør det uegnet for barn å bruke.
Temperaturtoleranse
Dette produktet kommer over 180 ° C når det varmes opp i mikrobølgeovnen
Emballasje
Gjennomsiktig pose i plast med grepforsegling

Produktinfo
Isomalt kan brukes til å lage sukkertøy, dekor og figurer. Fordelen isomalt sammenlignet med vanlig sukker er at den ikke gulner like mye som vanlig sukker når den varmes opp.
Isomalt er en helt naturlig sukker-erstatning som har liten påvirkning på blodsukkernivå.
Ingredienser:
Isomalt (E953).
Kan inneholde spor av nøtter.
Glutenfri.
Innledning:
Et stoff som er egnet for fremstilling av dekorasjoner er isomalt, en spesiell type sukker. Dekorasjonene som er laget med dette stoffet, som i sin vanlige tilstand er krystallinsk, hvit og luktfri, er meget skinnende.
Nødvendig:
* isomalt
* Silikonhansker
* Pentolino
* Silikonform
* Silikonmatter

Anbefales å bruke silikonhansker. En av disse er bruken av silikonformene hvor den smeltede isomalt er plassert og igjen avkjølt. Selvfølgelig, for de som liker å prøve seg, kan du lage fantastiske roser, lage senteret først og deretter stikke kronbladene rundt det, selv ved hjelp av en karamellisator og mye mer.
Flytende tilstand
Isomalt som skal brukes til dekorasjoner, trenger litt behandling. Denne prosessen oppnås ved å plassere sukkeret i en kasserolle som oppvarmes til en temperatur på 150-180° C. Etter å ha oppnådd væsketilstanden, for å gjøre det støpeformet med hendene og lage flotte dekorasjoner, er det nødvendig å la det avkjøles i noen minutter. Videre kan dette sukker smelte i mikrobølgeovnen, og plassere det i en beholder. Hvis du vil lage en fargerik dekorasjon med kunstige farger, er det tilrådelig å legge dem til under sukkersmelteprosessen.
Dekorer retter og desserter
. En annen flott dekorasjon som kan oppnås, er å skape en frossen effekt ved å plassere det stillstøpte smeltet isomalt på enkelte ister, slik at sukkeret avkjøles umiddelbart, noe som skaper en unik effekt. Videre, ved å plassere dette sukker i en sac-poch, kan bokstaver eller skriving gjøres. Til slutt mister isomalten sin glans etter en uke.

Tips:
* Oppbevar isomalt i lav luftfuktighet.
Trykk "send" og vent på bekreftelse.....
Da vil du få en kvittering og kan gå videre med bestillingen.


A4 15 stk. 130,- pr. stk
Flere like ark A4 kr. 110,- pr. stk

Dekorer marengene dine med disse brukervennlige overføringsarkene. Bare skriv ut dine egne design med EPS spiselig blekk og en spiselig skriver. Stek marengene i ovnen som vanlig, og bildet overføres til marengene dine!

Lag stilige trykte marengs ved å bruke overføringsark. Skriv ut det valgte designet på overføringsarkene, bilder, logoer eller mønstre fungerer bra. Rør på marengsblandingen og stek som vanlig.
Utskriftsområdet er 207 mm x 289 mm
Også egnet for bruk med Isomalt
Ingredienser: Maisstivelse (E1422), sukker, vann, maltodextrin, potetstivelse, stabilisator (E414), glyserin (E422), emulgator (E435)
Oppbevaring: flatt på et kjølig, tørt sted og ikke direkte sollys.Tilbake til innholdet